Sonbahar sezonunun en popüler atıDesteklerinden biri olan Castano Kebab, bir yol aroması olarak zihninde çizilse bile, evdeki fırında pratik olarak hazırlanabilir. Hem film izlerken hem de Çay eT açısındanüketin; Fpişmiş kestane CPeel ve benÇin’in kimyonuÇeşme damaklar üzerinde unutulmaz bir tat bırakıyor. Kuyu, Sonbahar mevsimine uyum sağlayan bu zarif atıştırmalık nasıl yapılır? İşte, Lezzetli fırında kebap kestane tarifi …
Fırında kestane kebapBENFBEN
Malzemeler:
500 g kestane
1 tatlıKaşık tuz
Biraz Su
Fırında Kaba BrownBayanBokBEN
Kestane gÜlelce yİnme ve kuru.
Her Kestane Üst KBisahilİle ilgili Çapraz Kesimlerİtibaren. (Bu yemek sırasında patlama önleyecek.)
Kestane’yi bir konteynere getirinİtibaren, Tuzu üzerine serpin ve 15-20 dakikaya kadar Sıcak suda bırakın.
Bu işlem kestane daha kolay soyulma ve yumuşak hale getirir..
Kestane suda bekleyenÜzücü EFIR tepsilerine yerleştirilir.
Önceden Isıtmalı 200° C fYaklaşık 25-30 dakika pişirin.
Kestane’nin her iki tarafını ara sıra karıştırın.
Fırın dışında CKestane 5 dakika dinlendirin.
Sıcak olduğunda kolayca soyup servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!